Gasten

Aldi

Wij zijn zeer tevreden over Erf de Burgwal als workshop locatie. Naast de goede service en lunch, zijn de vergaderruimtes sfeervol ingericht.

Ook gaat het maken van reserveringen snel en is het contact daarover met Arnold heel prettig.

Wij maken graag gebruik van deze locatie en boeken dan ook regelmatig een ruimte voor één van onze workshops.

 

Met goede video’s wandel je regelrecht het hart van je klant in.

En de Videovakvrouw leert je hoe.

De ervaring leert dat je jezelf met goede video’s onvergetelijk maakt voor je doelgroep. Daarmee ben je niet meer afhankelijk van aanbevelingen of mond-tot-mond reclame: Je maakt zelf direct en persoonlijk contact met je doelgroep. Elisabeth geeft je de kennis en het zelfvertrouwen om je expertstatus en bereik te vergroten met online en offline trainingen. Voor die off line trainingen maakt zij gebruik van de faciliteiten van Erf de Burgwal. Waarom?

Elisabeth: ‘Omdat er ruimte is, de sfeer is goed en omdat ze goeie koffie hebben! Bij Erf de Burgwal is naast de goeie koffie ook de sfeer en de service prettig. En voor mij heel belangrijk, het is licht en er zijn voldoende leuke en verschillende plekken waar mijn deelnemers aan de trainingen direct het geleerde in de praktijk kunnen brengen.’

Wil jij ook met video aan de slag? Neem dan een kijkje op de agenda van de Videovakvrouw.

 

Leven en werken met de seizoenen

Een groep ondernemers komt maandelijks bij elkaar bij Erf de Burgwal voor een retraitedag. Als je werkt en leeft in harmonie met de seizoenen en de natuur, ben je meer in balans. Elk seizoen heeft ons iets te vertellen. Waar we in de herfst loslaten en afbouwen, in de winter de stilte opzoeken, gaan we in de lente onze ideeën uitwerken en in de zomer tot bloei laten komen. In de herfst plukken we daar weer de vruchten van. Het is een steeds terugkerende cyclus die past bij onze natuurlijke manier van werken en leven. Meer informatie.