Verhuur binnen- en buitenruimtes

vergaderen_langwerpig

In de verbouwde deel, de voormalige koeienstal, hebben wij zoveel mogelijk de oude constructie intact gelaten. Het te verhuren gedeelte is wel onzichtbaar van alle gemakken voorzien zoals vloerverwarming en wifi. Hierdoor is de sfeer landelijk en rustgevend gebleven. De ligging in het landelijk gebied versterkt deze beleving. De houten deuren en keuken zijn ambachtelijk gemaakt in eigen meubelmakerij.

Maak kennis met Erf de Burgwal en bekijk deze video: Kennismaking met Erf de Burgwal


Bij regelmatig terugkerende boekingen bieden wij korting tot wel 20%!

Neem contact met ons op voor meer informatie over de kortingopbouw.

Onze binnen- en buitenruimtes 

Ruimte Lucht

vergaderen en workshop

De ruimte Lucht is een multifunctionele ruimte. Deze wordt gebruikt voor trainingen, workshops, presentaties, voor een gezellige lunch met een grote groep of voor een yogales. Het kan allemaal. De ruimte met authentieke elementen is door de vele ramen mooi licht en ruim. In diverse opstellingen passen er ongeveer 25 mensen in deze ruimte.

Reserveer nu!


 

Ruimte Steen

Ruimte Steen

De ruimte Steen leent zich bij uitstek voor vergaderingen in een kleine groep (max. 4 personen). Ook is deze intieme ruimte geschikt voor coachgesprekken.

Reserveer nu!


 

 

 

Geniet bij het knapperend haardvuur van het uitzicht op de weilanden, water en paarden, terwijl je met met je collega’s, vrienden of familie bij elkaar zit. Deze buitenruimte is apart te boeken.

 

Reserveer nu!

Ruimte Water en Vuur

Water en Vuur

 

Benieuwd wie hier al eerder waren? Kijk snel naar

                                               onze Gasten

 


 

Alles voor jouw bijeenkomst

Voor jouw workshop, training of vergadering zijn een presentatiescherm, flipover en whiteboard beschikbaar. Ook heeft Erf de Burgwal een snelle wifi, die in alle ruimtes te gebruiken is.

IMG_1565
Complete keuken

Keuken

Er is een keuken aanwezig met koffiemachine, aanrecht en theehoek (met 14 verschillende theeën. Hier staat ook een tafel met stoelen, waar je even kunt zitten tijdens een (koffie)pauze. Ook worden hier de Burgwal lunches geserveerd.

Catering

De vegetarische Burgwallunch (vers brood/broodjes, sap, groene salade, diverse smeersels en kaas) komt uit eigen keuken. Voor uitgebreide lunches, diners, buffetten werken wij samen met onze huis-cateraar. Hij werkt zoveel mogelijk met biologische en streek producten. Eenvoudige of uitgebreide borrels zijn uiteraard ook mogelijk.

Heerlijke biologische streekproducten
img_5840

Koffie

Onze koffie hebben we speciaal voor jou geselecteerd: Kimbo, Napels grootste espresso specialist. In de jaren 50 hielpen de Rubino broers nog in de winkel van hun vader. Toen ze een revolutionaire vacuümmachine vonden, kon de Napolitaanse traditie van échte koffie overal worden genuttigd. Onze koffiemachine maalt de bonen vers en gebruikt verse melk voor de heerlijkste (zes) koffievarianten.

Parkeren

Parkeren is gratis op eigen erf.

Entree naar de oude deel
 

  • centrale ligging
  • authentieke boerderij
  • gastvrij
  • persoonlijk

 

 

  • landelijke omgeving
  • gratis parkeren
  • goede koffie
  • snelle wifi

 

Meer weten?

Wij delen onze plek graag met mensen die hier net zo blij van worden als wijzelf. Graag vertellen wij je meer over onze buiten en binnen ruimtes en wat er allemaal mogelijk is voor jou of jouw organisatie of bedrijf.

 

        regel

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

       regel

monique-en-arnold